Tietoa minusta

Minä olen Satu Valtonen

”Satu Valtonen on seikkailunhaluinen ja positiivisella asenteella maailmaa katsova nuori nainen, joka rakastaa matkustelua.”

Satu Valtonen

Matkustelu on aina ollut yksi suurimmista intohimoistani. Matkustelimme perheeni kanssa paljon jo ollessani lapsi ja esimmäiselle etelänmatkalle Kyprokselle lähdimme, kun olin 11-vuotias. Lukiosta valmistumisen jälkeen päätin toteuttaa unelmani ja lähdin ensimmäistä kertaa yksin ulkomaille – vuodeksi Australiaan!

Palattuani takaisin Suomeen, sopeutuminen oli yllättävän vaikeaa ja halusin takaisin ulkomaille. Luin itseni ulkomaan matkaoppaaksi Päivölän Kansanopistossa ja olin töissä 6 kuukautta Kreetalla ja 3 kuukautta Teneriffalla.

Takaisin koulunpenkille

Alkuvuodesta 2014 päätin tulla takaisin Suomeen ja hain Seinäjoen Ammattikorkeakouluun Kulttuurituottajaksi, jossa aloitin opinnot syksyllä 2015. Vaihdoin kuitenkin opintoni Tradenomiksi vuonna 2016 ja lähdin Saksaan vuodeksi vaihtoon syksyllä 2017. Opinnoissani olen suuntautunut pääosin markkinointiin ja kansainväliseen liiketoimintaan. Haluan kehittää itseäni ja ammattitaitoani myös opintojeni jälkeen ja pyrin siihen, että  opin joka päivä jotakin uutta.

”Kun haluaa matkustaa edullisesti, pitää olla luova ja nähdä vaivaa.”

Opiskelun ja ulkomailla asuttujen vuosien aikana matkabudjetti on ollut aika ajoin todella tiukalla, mutta kun matkakärpänen on päässyt iskemään, ei se helpota kuin varaamalla seuraava matka. Tämä on pakottanut välillä luoviin ratkaisuihin matkan toteuttamiseksi – ja tuloksena on noin 30 vierailtua maata viidessä eri maanosassa.

tietoa minusta
Karttana maat, joissa olen käynyt.

Luova jo lapsena

Olen luova ihminen ja kirjoittaminen on ollut rakas harrastus muiden käsitöiden ja pianonsoiton ohella, vaikka se onkin viimevuosina jäänyt vähemmälle koulutöitä lukuunottamatta. Pidimmekin jo lapsena leikkimökissä kirjastoa kahden ystäväni kanssa, jonne kirjoitimme kaikki kirjat itse. Naapurin lapset kävivät lainaamassa kirjoja ja me kirjoitimme niitä lisää – kaikki kirjat ovat vieläkin tallessa.

Olen pitkään miettinyt oman blogin perustamista ja vihdoin kesällä 2018 hetki oli oikea. Blogin aiheet pyörivät pitkälti budjettimatkailun ympärillä omilla kokemuksilla maustettuna, mutta haluan kirjoittaa myös ihan tavallisesta elämästä, ruuasta, urheilusta, terveydestä, itsensä kehittämisestä ja niin edelleen.

Tervetuloa matkalle mukaan!

Löydät minut Instagramista nimellä @satuvaltonen ja uusimmat blogini voit lukea täältä.

 

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *